Paweł Ochman

Paweł Ochman

Weganin. Autor książek: „Pyszności z roślin. Szybkie wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału”, „Roślinna kuchnia regionalna”, „Kasze w roślinnej kuchni regionalnej” i „Roślinna kuchnia kresowa”. Publikuje przepisy w czasopiśmie „Smak i Tradycja”. Współpracuje z Polską Izbą Produktu Regionalnego i Lokalnego. Prowadzi warsztaty i pokazy kulinarne. Autor bloga WEGANON.pl. Wielokrotny laureat Mazowieckiego Konkursu Fotografii Kulinarnej. Współpracuje z Kołami Gospodyń Wiejskich. Propagator roślinnej kuchni regionalnej i potraw z roślin dziko rosnących.

Partnerzy

Partnerzy strategiczni

Współorganizator

Strategiczny Patron Medialny

Partner główny +

Partnerzy główni

Partnerzy

Partnerzy +

Partner transportowy

Projekt zrealizowany we współpracy z Narodowym Centrum Kultury.

Dofinansowano ze środków Ministra Kultury i Dziedzictwa Narodowego pochodzących z Funduszu Promocji Kultury – państwowego funduszu celowego, w ramach programu „Muzyka”, realizowanego przez Narodowy Instytut Muzyki i Tańca.

Partnerzy wspierający

Ad Partnerzy

Partnerzy okrągłego stołu

Patronaty Honorowe

Miejsce

Partnerzy merytoryczni

Patroni medialni

Partnerzy wydawniczy

Partner idei

Partner Networkingu

Pobierz program w PDF

Zapisz się na Newsletter